Sunday, July 22, 2012

AFTER A YEAR


Assalamualaikum

Fuhhhhh fuhhhhh, berhabuk dah blog ni (while coughing). After a year, alhamdulillah today telah mendapat kesedaran untuk meng-update blog. Chewahhh, konon macam buat comeback gituuu :P

I just finished my studies without repeating any subject. Alhamdulillah. But Im not satisfied at all with the result of my final semester. For the final semester, result Ann lagi tinggi dari kita punya tau. Nasiblah this time kami tak betting. Hewhewhew. Kalau tak melepas RM100. Ann, you deserve to get the higher result than me because time awak penat-penat study kita sedap-sedap tidur, lepas tu time awak tidur mula lah kita sibuk-sibuk nak tanya itu ini. Sorry :')

Jujur sejujur jujurnya, after almost two months finished my studies I do miss my Diploma days. I do miss Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin, Perlis. It was great to be there for 3 years (even sometimes tu macam merungut sikit lah kan sebab hutan sangat pun area ni) and the most important thing is I rinduuuuu my best girlfriends there. Sobsobsob. Kapan mau ketemu lagi? I know, after this all of us will follow our own track. Ada yang nak bekerja and ada yang nak continue degree. Apa-apa pun, all the best lah untuk korang ye :)

Hi girlfriends! Kita rindu awak semua tau :')
*Ain was missing in this picture*


3 comments:

  1. Singgah sini , salam kenal dari BP

    kindly visit my blog : http://senyumindah90.blogspot.com/

    Thanks :D

    ReplyDelete